diumenge, 13 de febrer de 2011

Presentació del "Pla Municipal d'Atenció a les Persones amb Discapacitat"
El dissabte 12 de febrer vaig presentar, com a Tinent d'Alcalde de Serveis Socials i Dependència de l'Ajuntament de Castelldefels (en un acte sota el lema "Castelldefels, Viva i Capaç") el "Pla Municipal d'Atenció a les Persones amb Discapacitat 2011-2014", un pla ambiciós i realista que ha estat possible gràcies a l'experiència del Pla anterior i a las valuoses aportacions de persones amb discapacitat i els seus familiars. Ja fa temps que Castelldefels és referència en l'Àrea de Serveis Socials i Dependència, i així ens ho ha avalat la Presidenta Delegada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, la Sra. Montserrat Ballarin.


Estic molt content i molt satisfet per la feina feta aquests anys amb el meu equip de tècnics municipals, un equip molt professional.


També estic molt satisfet de l'afluència de públic. Moltes gràcies a tots i totes per venir i participar en aquest acte. Ja sabeu que, des de la meva Àrea, mai no deixem de treballar per a la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Castelldefels.
Loading...

Seguidors

http://santibarona.blogspot.com ¡Facebookéame!

Moltes mercès per visitar el meu Blog !